Caroline på omslaget Fitness Magazine
Surfade in på Fitness Magazines hemsida och hittade ett bekant ansikte på omslaget av januarinumret. Jag tänker inte hymla om hur häftigt jag tycker det är att vara på omslaget av den tidning som jag troligtvis har varje nummer av sedan den startade på 90-talet.

Jag imponeras över vad en duktig sminkös och en mästergraf kan trolla fram! Så där snygg är jag inte i verkligheten.

Fitness Magazine är en tidning med träningstips och recept för alla som är intresserade av träning och hälsa. Alla – oavsett bakgrund och ambitionsnivå, det finns till exempel alltid träningsprogram för både otränade och topptränade.

Med detta nummer medföljer också ett av träningsprogrammen från min träningsdvd Träna på 17 minuter – 17 minuter Hela Kroppen.

I tidningen finner du träningsprogram och 4-veckorsupplägg med tre olika nivåer. Välj nivå beroende på ditt utgångsläge och hur mycket tid som är möjlig att lägga på träning. Fredrik Paulún står för kostupplägget.

Så när träningssuget börjar infinna sig igen efter julledigheten, se till att ha ett nummer nära till hands. Där finns allt du behöver.

Fram tills dess, njut av allt julgott! Det är inte det som äts kring jul och nyår som påverkar formen på det stora hela. Det gör det man äter under övriga delen av året.

Så smaska på med gott samvete! Själv har jag ätit inte mindre än en sisådär 4-5 lussebullar bara i dag! /Caroline

Secured By miniOrange