mms_image
Ikväll provtränade jag på ett gym här i närheten. På 30 minuter körde jag 4 övningar i 4 set, sedan var det dags att spurta hem. Vidar var hungrig, han beställde hemkörning kan man säga, hehe.

Det var en fantastisk känsla att kunna vara på gymmet och inte mesa på (som gravid maxar man inte om man är normalt funtad). Övningarna var latsdrag, rodd, enarmshantelrodd och kabeldrag bakåt med rep. Jag tränade med de vikter jag tränade med innan graviditeten. Något jag förmodligen kommer ångra i morgon! Det var inte lätt men jag plockade fram
viljan och höll på att ta knäcken på mig själv. Det är smartare att trappa upp, men jag kunde inte låta bli att testa.

Efter amningen tränade jag drygt halva passet som jag ska instruera på konventet Best-of-the-Best (tränade hemma). Sedan dags för amning igen. Sedan magträning med pilatesboll och dusch.

Detta var fjärde gången jag inte var utom hörhåll från Vidar (de andra tre har varit när jag åkt ned med soporna till soprummet). Det är minst sagt en omställning att få barn.
En fantastisk sådan! Men en sak som jag är mest förvånad över är det här med hur ofta Vidar äter, varannan timme vissa dagar. Dygnet runt. Tjena. Vi har ju valt att skippa det där med napp och ersättning också. Jag klagar inte. Jag är bara förvånad. Och vi väljer ju själva att inte använda vissa saker som skulle kunna användas. Jag är inte mycket för att ta den enkla vägen i vanliga ordning. Det är bara att bita ihop, sova kan man göra som pensionär. /Caroline

Secured By miniOrange