Jag fyller år idag. Dagen efter Tyras födelsedag. Det var 1,5 timme från att vi skulle få samma födelsedag (och några år förstås). Jag är så glad för att jag får fylla varje år och en födelsedag är alltid något att fira.

Dock gillar jag inte större tillställningar och anordnar aldrig sånna, jag träffar hellre mina vänner och bekanta vid mindre tillställningar och vid olika tillfällen, på så vis blir det enklare att verkligen umgås. Om man samlar alla så hinner man väl bara springa runt och morsa lite kort på alla tänker jag..

Dagen började med finfin födelsedagssång och paket. Tyra hade slagit in smådjuren som hon själv fick i present igår av storebror Vidar. Hon använde sig ritpapper och lim. Mycket ritpapper och lim. Och när jag väl hade kämpat mig in i paketet så upplyste hon mig om att grejerna var hennes ”men du har fått ett paket mamma” :o)

I övrigt är min dag denna dag sig lik alla andra dagar den senaste tiden och det är bästa tänkbara typen av dag i min värld just nu.

Jag är ju med Arvid på dagarna när stora barnen är på förskolan och en av dagens höjdpunkter är när jag och Arvid hittar på något skoj ihop efter att vi lämnat barnen på förskolan (Tyra och Vidar är så stora nu att de verkligen har utbyte av dagis).

Vi brukar gå till någon lekpark eller till skogen eller till någon byggarbetsplats (Arvid är grävskopefanatiker) eller kombinera dessa och sedan äter han lunch i en gunga eller i vagnen medan han tittar på någon grävmaskin in action. Jag fixar oftast hans lunch på morgonen och tar med i mattermos eller kylväska, mycket enkelt och smidigt.

Sedan sover han middag och jag brukar passa på att jobba lite. Sedan vaknar han och äter mellanmål och sedan hämtar vi stora barnen på dagis och hittar på något ihop – en annan av dagens höjdpunkter.

Idag, dagen till ära hade Erik lagat finmiddag med lax, något hemligt recept men gott var det (annars är det oftast jag som lagar maten i den här familjen).

I present fick jag valfri SPA-behandling, det är något jag verkligen längtar efter, det var evigheter sedan sist.

Det är SÅ lyxigt att kunna få all denna tid ihop med barnen. Åren går, det märker man ju helt klart, Vidar börjar skolan till hösten! /Caroline (20+) (haha)
Arvid leker i vattenpölenVattenpöl igen och igen

Secured By miniOrange