Nike-Favoriter 2010Jag jobbar ju på Nike Sweden AB när jag inte är föräldraledig. Mina snälla kollegor håller mig som tur är uppdaterad och jag har nu fått tjuvtitta på vårens träningskläder. Snygga färger och sköna material. En hel serie, Fly Sister, är designad efter hur just tjejers kroppar fungerar vid träning. Materialet är DRI-FIT och produkterna är tillverkade av återvunnen polyester med platta sömmar och mesh för att vara så lätta att bära som möjligt.

Smart ventilering finns där vi tjejer svettas mest (bröstet, armar och rygg) och smarta funktioner finns för att värma de ställen som på oss blir kalla först (underarmen, halsen, händerna och nedre delen av ryggen).

Jag har valt ut mina favoriter ur vårens kollektion och iförd dessa kommer jag träna denna vår! /Caroline
PS: Svarta linnet heter Nike 730 Fly Weight Graphic Tank, jackan Nike 158 Fly Weight Jacket, byxan Fly Weight Pant och är en supersnygg mörkgrå färg, rosa linnet vet jag ej namnet på men det har artikelnummer 364287-622, den lila är Fly Weight Short Bra. Skorna är Nike Air Fly Bold Sister, Nike Shox Fly Zipsister, Nike Zoom Fly Quick Sister väskan heter Fly Monika.

Secured By miniOrange