torsdagsträning på gymmetPå jobbet finns ett gym i källaren. Förr tyckte jag stället var en aning oinspirerande och tränade hellre på annat gym kvällstid. Nu, när jag blivit precis den där hönsmorsan som jag sa att jag inte skulle bli ser jag på stället med nya ögon. ”Det här stället är ju helt fantastiskt!” tänkte jag igår när jag var och tränade på lunchen. Haha..

Jag värderar alltså möjligheten att träna på lunchen, på vilket gym som helst, högre är en mer inspirerande träningsmiljö numera – så att jag kan komma hem snabbt efter jobbet och vara med Vidar.

Tränade ryggövningar, 3 set latsdrag, 3 set rodd och sedan träningsprogrammet ”Poworkout Stark Rygg” nivå 13, det senare är 3 övningar och jag valde nivå 13 för att jag ville köra många set, fem set av varje övning. Poworkout är ju min träningsapp med funktionell träning med kroppsvikt.

Det är för övrigt ett superbra sätt att variera sin träning. Att styrketräna till exempel 3×12 av övningarna ena dagen, kör 5×8 en annan dag. Att köra cirkelträning ibland och övning för övning andra gånger. /Caroline

Secured By miniOrange