mitt nya träningssystem Shape UpNu så! Nu kan du komma i form med mitt nya träningssystem via PT-online – Shape Up som nu är färdigutvecklat och testat och redo att kickas igång med start 6 januari. Jag har jobbat med utvecklingen av Shape Up under hela året och tackar testpanelen för er tid och engagemang!

Med träningssystemet Shape Up kan du utmana dig själv genom att följa programmet under 4 veckor. Träna tre eller fem dagar per vecka under 4-veckorsperioden. Beroende på hur mycket tid som du kan skaka fram för att lägga på träningen. Ett träningspass är 20-30 minuter.

Detta träningssystem är för kvinnor, utan skador, via PT-online. Kost, träning och coaching online.

Du äter ren, enkel och helt vanlig mat – det är som vanligt inget hokus-pokus-kosttänk. Det är enkelt när du väl kommer i gång och du kommer troligen snart upptäcka att du tjänar tid på att ha en kostplan och följa den, eftersom du slipper lägga tid i vardagen på att tänka ut vad som ska ätas och var det går att få tag på mat med mera. Dessutom slipper du också hålla till godo med alternativ som du kanske varken vill äta eller som är bra för formen. Kostplanering rockar!

Eftersom jag är delvis mammaledig så kommer antalet platser vara begränsat under våren.

In och läs mer på min sida personligträningonline.se, du hittar infon på första sidan under ”alternativ och prisinfo” samt även på infosidan om Shape Up. /Caroline

Secured By miniOrange