Vimeo on Demand Tyra dansar med PiratsessanNu går det att dansa och gympa med Piratsessan online på surfplattan, datorn, smart-telefonen eller smart-tv:n. Äntligen. Som jag jobbat med att hitta en lösning för detta.

Jag trodde det skulle vara en enkel grej i dagens onlinesamhälle. Att hitta ett sätt att erbjuda dansgympan via hyrfilm online. Det finns många sätt, och efter noggrann research så har det ena efter det andra alternativet rykt (anledningar som jag inte tänker tråka ut er med här). Tills jag hittade Vimeo on Demand.

Önskemålet har funnits från start och det är något jag får mejl om nästan varje vecka. Att kunna köra dansgympan på iPaden. Nu är det möjligt. Att alltså hyra filmerna med rörelserna online.

Piratsessan håller på att piffa till sin hemsida också. Den blir klar snart och ni kommer givetvis få reda på när. Ni som har hängt med ett tag vet ju att Piratsessan tycker det är viktigt att barn får möjlighet att röra på sig på ett roligt vis, utan krav på att göra precis som Piratsessan. Dansgympan är för barn cirka 1-6 år och tanken är att barn ska ha kul och inspireras till att röra på sig.

Här är Tyra när hon testar med min iPhone, jag trodde att iPhone-skärmen skulle vara vara för liten för att se rörelserna men hon verkade inte tycka det, eller så kör hon på känsla, hon har ju varit med och utvecklat konceptet och kan alla rörelserna..

19 kr för 30 dagar och du hyr alltså Dansa & Gympa med Piratsessan på Slottet via Vimeo on Demand. Där finns också alla instruktioner, det är hur enkelt som helst. /Caroline
PS: Kolla in Saga 4 år när hon gör ”roboten”.

Secured By miniOrange