bra övning med pilatesbollNu är det högsäsong igen. Det är ju dags för årets andra träningspik, nu vill många ta tag i sommarformen. Jag har fullt upp med att träna personer online och live, vilket jag tycker är det roligaste som finns.

Själv tränar jag mycket bollövningar just nu, det är så grymt bra coreträning. På bilderna ser ni en bra övning för kroppens baksida att göra på pilatesboll. I min träningsapp Ball & Band finns den här övningen och så klart många andra bra övningar och effektiva träningsprogram.

Många tycker att det är lite svårt att träna övningar med boll i början, vilket det är, det fick jag själv erfara efter båda mina graviditeter. Jag har skrivit några tips som man kan använda tills man blivit kompis med bollen, för att förenkla och kunna koncentrera sig på att bygga styrkan och tekniken.

På tal om tips så finns träningstips på träningsapparna Poworkouts facebooksida och även på min nya facebooksida, GymGlam. /Caroline

träning med yogaboll

Secured By miniOrange