var är tågetkommer nog inget tåg idagNu är det helg och vi spenderar den här hemma i Österskär, vi är nämligen barnvakter. Det finns väldigt många roliga och barnvänliga saker att hitta på här ute på landet, många bra pulkabackar, det gillar vi.

Vidar föredrar fortfarande bebispulkan framför snow racern när vi ska på en snabb runda till affären för att handla mjölk exempelvis. Vidar 1 meter lång drygt får knappt plats men brukar ändå passa på när Tyra sover eller vill bli buren.

Vidar gillar sin overall förresten, jag var ju lite osäker på vilken modell vi skulle köra på i år på grund av storlekarna, men det fick bli en grön Didricksson i storlek 100 som går att förlänga genom att sprätta upp några sömmar (den är alltså tillverkad så). Företagets goda renommmé och gedigna erfarenhet när det kommer till att tillverka kläder för alla väder fick avgöra valet av varumärke.

Den är testad i minus 17 som kallast, vid skidåkning i Vemdalen, han använder den dagligen och har hittills inte varit kall. Under kör han underställ i ull från Helly Hansen, ullstrumpor och (när det är kallt) fleecejacka eller fleeceoverall från PoP. Mössa från Didriksson också. Vantar från Hestra. /Caroline

Tyra sover middag

Secured By miniOrange