hoppborgenbilen och Vidarroligt bilVidar klättrarklättring igenbil och kananTyra kör bilenBilen och TyraLördag och alla i kompisfamiljen är lediga, vi har velat åka och hälsa på dem i flera år men det har inte blivit läge. Delvis för att jag är så nojig efter Vidars allergiska reaktioner, dels efter England och ännu mer efter sommarens dramatik med besök på inte mindre än 5 olika akutmottagningar runt om i landet och ambulanshelikopter.

Att lämna landet och kanske hamna på en akutmottagning utomlands har inte känts lockande, men USA har i vart fall bra läkare om det skulle hända något.

Nu är vi alltså här. Idag har deras barn några dansaktiviteter. Vi följer med och tittar på uppvisning. Det är förresten dansshow här varje dag. Alla 3 barnen här är jätteduktiga på dans och varje kväll frågar Vidar den stora tjejen: ”Du hämta din dator och sätta på musik och ha dansshow?” Vidar hängde med lite grann och körde egen show till Markoolios Stackars lilla Tomten en kväll.

Mitt nyligen framtagna koncept med barndans och barngympa fick godkänt :o)

Kompisarnas hus och gård är rena paradiset, bilen är nog både Vidars och Tyras storfavorit. Hoppborgen och klätterställningen också.

På tal om tjejleksaker och killgrejer häromdagen så leker Vidar främst med en barbie-bil, en barbie-vespa (som han kallar motorcykel) som han kör runt här i huset utan dockor i, legot, köket och tågbanan. Tyra gillar dockhuset och Barbie-dockorna med skor och kläder, framför allt skorna. Intressant. /Caroline

Secured By miniOrange