FÖRETAGANDE. Nu blir det eget företagande på heltid. Efter en del velande fram och tillbaka har jag nu fattat beslutet.

Under min föräldraledighet flyttades mina arbetsuppgifter tillbaka till Europakontoret i Holland. Jag  har de senaste veckorna övervägt några alternativ.

Nike är ett stort företag i världen, men ett litet företag i Sverige – utvecklingsmöjligheterna är begränsade. För mig är det viktigt att arbeta med något som jag känner tar mig framåt.

En vision jag alltid haft är att testa livet som företagare på heltid. Men jag har ju alltid trivts så bra på Nike och av den anledningen så har det aldrig varit aktuellt. Men efter 6 år på Nike känns det nu, när beslutet är fattat, plötsligt som en självklarhet. Var sak har sin tid.

På Nike Sverige i dag finns egentligen bara en position som jag verkligen skulle vilja ha och det är försäljningschef Sverige, den tjänsten är tyvärr inte ledig. Så ett alternativ var att fortsätta arbeta med en tjänst på samma nivå som i dag. Men jag känner att jag kan allt innan och utan när det kommer till alla tjänster på min nivå. Det är sånt jag gjort förr.

Med en sådan känsla är det hög tid att gå vidare. Jag har helt enkelt växt ur mina Nikeskor.

Jag slutar på Nike och med mig tar jag många minnen och en hel del kunskap, Nike är en enormt bra skola när det kommer till både marknadsföring och försäljning och jag är väldigt tacksam för alla dessa underbart roliga år.

I samband med att jag officiellt avslutar min anställning den sista mars kommer jag här också berätta mer om vad jag arbetat med på Nike. Jag har ju tydligt separerat blogg och jobb och därför aldrig svarat på era frågor gällande min anställning.

Det känns läskigt att lämna tryggheten som anställd men samtidigt väldigt roligt och utmanande.

Jag är rädd för att jag ska känna mig ensam, men jag har förstått att det finns en hel del tillställningar för entreprenörer och jag planerar att utvidga mitt nätverk med andra företagare med start nu.

Sedan finns det ju andra företag också, om det är så att livet som företagare på heltid inte passar mig. Det behöver ju inte vara för evigt. Det är ju faktiskt bara att söka jobb.

Oavsett hur detta nu kommer gå och huruvida det är min grej eller inte så kommer jag lära mig saker. Jag kommer att utvecklas. /Caroline

Secured By miniOrange