Färgglad på Nike Convention 2009snygga träningskläder från Nikeoj vad de tränade i gruppenpiffa piffaHär är en till av mina favoriter när det kommer till träningskläder, en konventklädsel från Nike Convention, denna gång 2009.

Gult är en färg som jag sällan använder, jag tycker helt enkelt inte att den passar så bra med min hårfärg med mera, men på scenen är den bra.

Som presentatör på konvent är det inte lätt att hitta på en sammansättning kläder som ingen annan av presentatörerna har. Alla använder kläder från den senaste kollektionen.

Jag lyckades detta år ha färger som ingen annan hade, tack vare att jag då jobbade temporärt under 6 månader på Nikes huvudkontor i Holland och helt enkelt shoppade loss i butiken som ligger i anslutning till kontoret.

Linnen och toppar med smala band är en storfavorit, gärna i det där perfekta stretchiga bomullsmaterialet med funktion som just de där.

Skorna känner ni igen från förr eller hur, de är också storfavoriter, har dem i svart också tack och lov, båda börjar bli lite väl använda dock.. Jakten på nya favoriter får börja sedan när jag drar igång med träningen på riktigt igen.

Deltagarna var fantastiska på passet när jag instruerade mina träningsprogram från träningsdvderna och träningsapparna Träna på 17 minuter, 17 minuter Hela Kroppen, 17 minuter Mage & Rygg och 17 minuter Ben & Bak. /Caroline

Secured By miniOrange