gravidträningJag har ju skrivit mycket om mammaträning, att träna under graviditeten och publicerat träningsprogram. Frågorna fortsätter att komma. Därför håller jag på att utveckla en träningssajt för Mammor – Mamma i form.

Så träningsprogram och träningstips till er gravida där ute, och självklart även kom-igång-efter-graviditeten-tips hittar ni alltså mammaträningssajten.

Bilderna med gravidträning fotades i slutet av maj i New York, 4 månader innan lille Vidar föddes. Övningarna är sådana som fungerade för mig när jag var gravid. Vi är alla olika och det är, som alltid, mycket viktigt att anpassa träningen efter sin egen kropp, i synnerhet som gravid.

Det går bra också att mejla mig frågor gällande graviditetsträning så samlar jag ihop dem och besvarar efter bästa förmåga i ett blogginlägg här på träningsbloggen. /Caroline

Secured By miniOrange