graviditetsvecka 34 av 40Idag är det den 24 september och för 4 år sedan den här dagen var jag minst sagt förväntansfull. Det var nämligen det datum som Vidar var beräknad.

Jag hade inte planerat in något den dagen, hoppades på BB givetvis, men kände ändå inte att jag kunde sitta hemma hela dagen och bara vänta.

Så. Jag åkte in till stan och träffade en kompis, åt lunch och hängde med henne till kontoret en sväng. Snick-snackade lite med kollegorna så där som man gör. Flera frågade så klart ”när är det dags” och jag svarade ”idag” och tyckte att det var hur lustigt som helst. Haha..

I år och idag är det graviditetsvecka 34 av 40 och barn nummer tre. Nu är det fler som längtar än för 4 år sedan. Det är verkligen kul med en liten familj och jag är väldigt glad och tacksam för att jag får uppleva det.

Tack och lov mår jag prima, järnbrist och hypotyreos räknas inte, strategin är att promenera så mycket som möjligt. Därför promenerar jag för att hämta och lämna (småjoggar till hämtningen eftersom jag är tidsoptimist) på dagis så många dagar som möjligt i veckan. Det blir cirka 3-4 km två gånger per dag beroende på vilken väg jag väljer.

Övrig gravidträning är just nu höftlyft och knip, borde köra mer styrketräning för överkroppen men prioriterar att jobba för att hinna så mycket som möjligt innan bebisen kommer.

Därtill blir det givetvis också lite dans. Piratsessan så klart och även barndans med Vidar och Tyra på en dansskola.

Det lustiga är att de föredrar Piratsessan och dans hemma så nästa termin blir det troligen ingen dansskola, eller så får vi testa ett annat ställe eller en annan typ av dans eller något, jag tycker nämligen att själva grejen gå till dansskola är en kul grej att göra ihop med barnen.

Upplägget på dansskolan där vi går nu är inte bra tyvärr, och det är fler än jag tycker så. För mycket stå på led och vänta och när det väl är aktivitet så får barnen göra det ett par gånger och sedan är det annat. För lite musik. Det verkar vara dansskolans upplägg, haft två olika danslärare hittills och båda har kört samma.

På med musiken och kör säger jag. Som Piratsessan :o)
/Caroline

Secured By miniOrange