graviditetsvecka 37klänningen

Jag går en utbildning nu för att utveckla skrivandet, en kurs som varar i tre veckor med hemuppgifter, vi ses bara en gång i veckan. Mycket bra kurs hittills, kommer skriva mer om den senare troligtvis om den fortfarande är lika bra som jag tycker just nu.

Förra veckan hade jag marginalerna på min sida, jag kunde spurta till t-bana och tåg. Denna vecka var det inte läge att spurta, ”där är tåget och här är jag” tänkte jag och lufsade vidare. Jag kom hem en halvtimme senare. Inte för att det spelar någon roll men jag kan konstatera att det är stor skillnad på gravidstatus denna vecka jämfört med förra veckan.

Dagens klänning är från Polarn o Pyret, jag är inget fan av det varumärket egentligen (gillar i och för sig deras vindfleece till barn, men tycker i övrigt att det är trist med ränderna och det är konstiga modeller på jeans och kläder, inte klättervänliga som Vidar skulle beskriva det).

Hur som helst, det är troligen därför jag inte kollat in deras gravidkläder tidigare. Den här klänningen har jag fått av syrran och den är verkligen toppen, gjord i superstretchigt material och den har funkat under hela graviditeten. Den har ett snöre som man kan knyta bak för att anpassa storleken och ett snyggt fall. Många gravidkläder har ju annars en förmåga att första vara för stora och sedan snabbt bli för små. Först är det för fluffigt runt magen och sedan går det plötsligt inte att få plagget över magen.

Fick även en tröja av syrran i samma svarta stretchiga tyg, från samma varumärke, också ett snyggt plagg som funkat hela graviditeten. /Caroline
PS: Kolla in nya Blogozine.

Secured By miniOrange