Vidar 4 årVilken upplevelse att få vara med och fira sin lilla kille fylla 4 år. Vidar har ju längtat efter den här dagen ungefär varje dag det senaste halvåret. Precis som de flesta andra barn som fyller 4 år :o)

Han väcktes med sång och tårta, öppnade paket och lite senare var det dags för det första av helgens tre kalas (Vidar hade två, och så var han bjuden till en av hans kompisar också, snacka om kalashelg). Fler paket, ännu mer tårta, eller rättare sagt, ännu fler jordgubbar och chokladbokstäver, varken Vidar eller Tyra är särskilt förtjust i tårta (men önskar ändå jordgubbstårta, bara för att antar jag). De norpar jordgubbarna och chokladen och lämnar resten.

Sedan skattjakt till lekparken, vi hade skrivit ut kartor och hängt ut bokstäver, gjort en lapp med 5 rutor för barnen att skriva bokstäverna i, ordet blev givetvis VIDAR. Vidar tycker ju om bokstäver och brukar köra egen skattjakt här hemma där han gömmer bokstäver och så ska vi leta, så det kändes som ett självklart inslag på hans kalas.

Korv med bröd till middag och sedan disco med piratsånger. Han dansade tills han höll på att somna. Äntligen 4 år! /Caroline
letar bokstäver på skattjakt

Secured By miniOrange