Arvid 3 månaderIdag fyller Arvid 3 månader. Det är babygymmet som gäller, han börjar få koll på händer och fötter och verkar tycka att det är bra grejer. Nu somnar han vid 19-tiden varje kväll och börjar få lite struktur på dygnet. Han ammar sig till sömns. Jag ser ingen anledning till varför bebisar ska ligga själva och somna på det viset, de lär dem sig tids nog i alla fall.

När Vidar var 3 månader var jag i samma form som före den graviditeten (första barnet) (normal förlossning och normal graviditet). Där är jag inte nu kan jag säga.

Men jag har i alla fall tagit träningen till nästa nivå och ge mig några månader till så går jag armgång i lekparken igen. Livet som småbarnsförälder underlättas väldigt mycket om man är vid god kondition och är stark.

Sedan vore det trevligt att komma i mina kläder som ligger i garderoben också. Jag vägde mig i morse och det var en överraskning kan jag berätta. Jag kommer skriva mer om det så småningom. Man jag fattar varför jag inte får på mig några av jeansen som finns i graderoben, även om vikten inte är något att hänga upp sig på, så ger den i vart fall en indikation. Den indikationen var inte upplyftande. /Caroline jag och Arvid

Secured By miniOrange