4H 4H4H4HIdag kollade vi in 4H-gården i Gränby, fortfarande i Uppsala alltså. Det glädjer mig att Tyra är en hästtjej! Yippi!!!! Hon tittade med stora ögon på hästarna, hoppas att det håller i sig!

Jag var ju själv en hästtjej och förutom att det är ett roligt intresse så är min egen lilla teori att sporten ger tjejer skinn på näsan eftersom man med hästar behöver vara både bestämd och konsekvent på ett sätt som är bra att lära sig. Dessutom lär man sig en form av ledarskap och att ta ansvar.

Det finns ju så klart många andra lärorika sporter och intressen också, självklart kommer de få hålla på med vad de vill. Men ridning kan jag verkligen gå i god för :o)

Jag har även spelat fotboll (i Moffe BK så klart) även fast man kanske inte kan tro det, haha, jag är helt utan bollsinne.

Vidar är just nu en fotbollskille, men han gillade hästarna också. Även getterna med killingar och fåren med lamm. Korna var lite väl högljudda idag, de var inomhus och längtar kanske ut till det gröna.

Gränby 4H-gård får toppbetyg, kul ställe! /Caroline

Secured By miniOrange