gott nytt århej från där uppeVidar och bollarnaNytt år. Nytt spännande, roligt år hoppas jag på. Jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så. Inleder med några dagars ledighet, skidåkning och naturnära fjälliv.

Sedan blir det en massa roligt jobb. Har många roliga grejer på gång och jag hoppas på att kunna genomföra dem alla.

Vissa projekt är större än andra och det är ett par grejer som jag undrar om jag kommer att fixa. Jag pendlar mellan ”vem tror jag att jag är” och ”det klart jag kan göra ditt och datt”.

Träningspaus fram till 7 januari för min del, om man inte räknar skidåkningen då förstås. Det är ju lite mer som en aktiv vardag enligt min mening, på det sätt som jag åker – utförsåkning någon timme här och där.

Mestadels av tiden per dag spenderar jag ju med Vidar och Tyra. Vidar åker ju i barnbacken nu, och Tyra hänger helst i pulkabacken.

Vi hörs mer nästa vecka. Är inte vid datorn så mycket denna vecka, men jag har fotat några bilder på inredningen i barnrummet som jag tänkte publicera senare, som utlovat.

Gott nytt år på er så länge! /Caroline

Secured By miniOrange