Vidar och Tyra favoritleksakNu åker viVåra snälla kompisar hade parkerat en bil på flygplatsen, med barnstolar, så vi behövde bara leta reda på bilen och köra hem till dem när vi landade. Snacka om lyxigt.

Vidar och Tyra sov sött och vi bar in dem sovande som stockar. Vi var framme strax före midnatt amerikansk tid och vi vuxna socialiserade lite innan sänggång vid 01-tiden ungefär.

Erik och jag var helt säkra på att Tyra och Vidar skulle sova hela natten och pratade om att det må ha varit fullt röj på flygresan men de borde ju redan ha anpassat dygnet till den nya dygnsrytmen. De sover troligen hela natten. Skönt tänkte vi som hade varit vakna i 24 timmar.

Cirka 03:00 vaknar båda. Pigga som om om klockan vore morgon. Vilket den förvisso var i Sverige men med tanke den intensiva resdagen så kan man ju tycka att de borde vara trötta. Men nej. Nu var det minsann dags att leka. Tröttare än tröttast.

Vad skulle vi hitta på denna första dag? Vi började med att leka med alla spännande leksaker här i huset. Våra kompisar har nämligen tre barn. Huset är ett paradis för Vidar och Tyra. Mängder med spännande leksaker. Den här bilen toppar nog listan tror jag.

Erik och jag turades om att sova lite på morgonen och sedan bestämde vi oss för att åka till stranden. /Caroline

Nu åker vi syrran

Secured By miniOrange