huksittande på kontoretJag gillar att förena nytta med nytta och därför brukar jag passa på att träna lite funktionell träning samtidigt som jag sysslar med vanligt kontorsjobb, som bokföring.

Det är ett mycket smidigt sätt att få in funktionell träning i vardagen, jag lägger helt enkelt pärmarna på golvet och sätter mig på huk varje gång ett papper ska in i pärmen.

Huksittande är en viloposition i öst, men i västvärlden så är det vanligt att inte kunna sitta på huk alls på grund av korta muskler eller ont i lederna.

Genom att sitta på huk dagligen så tror jag att man kan hålla sig ung och rask. Jag visar övningen med video och bild och övningsbeskrivning i en av mina övningsbanker.

Ett till bra sätt för att förena funktionell träning med kontorsarbete är att sitta på en pall, det är bra för hållningen.

På tal om bokföring så får jag ibland frågor om just bokföring och företagsekonomi, vilket bokföringsprogram jag använder med mera. Så jag håller på att skriva ihop några rader om det. Kommer på bloggen när det är klart. /Caroline

Secured By miniOrange