TRÄNA MED MIG. Förkylningen har äntligen gett upp så idag är det dansdags! Dans är den roligaste träningsformen tycker jag. Har du inte testat så rekommenderar jag verkligen att göra det.

Tiden flyger, särskilt om man jämför med att stå på en cardiomaskin på konditionsavdelningen. Man tänker inte på att man tränar, antingen för att man fångas av den sköna musiken, eller för att man är fullt upptagen med att sätta fötterna på rätt ställe och inte ramla! Haha…

Alla kan dansa! Tricket i början är att fokusera på helheten och de stora grejerna. Detaljer som armkombinationer och småsteg kan man ta senare.

Mejla mig om du vill komma och testa någon måndag, så skriver jag upp dig som min gäst.

I dag dansar vi till Britneys senaste låt Piece of Me. Välkommen på Funk ikväll 18.45 på World Class! /Caroline

Secured By miniOrange