Bra med mobilt kontorVilket häftigt datum det är idag. Jag har inte riktigt tänkt på det förrän precis nu. 121212. Sista med tre likadana siffror nu på några år.

När det var 090909 gjorde jag det jag kunde för att Vidar skulle födas. Jag sprang i trappor, hundra nånting trappsteg. Funkade inte. Han föddes ju 090928 (beräknad till 090924) och det är ju ett ännu bättre datum, bästa dagen i mitt liv :o)

Hur som helst, denna vecka är det mycket jobb med framtida projekt. Jag tokjobbar med en grej som jag inte kan säga någonting om alls på längre tyvärr. Nästa år någon gång.

Däremot kan jag berätta om en rolig träningsutmaning som kommer inom kort, via PT-online. Så håll utkik.

Det är bra med ett mobilt kontor. Så här ser det ut när jag går till mitt kontor på morgonen. Dator, skrivare, papper och lite ditt och datt ska oftast med.

Jag sitter nämligen inte alltid på kontoret. Jobbar ofta en eller flera timmar på kvällarna för att kunna vara ledig motsvarade tid på dagen för att leka när Vidar och Tyra är vakna.

Ibland vill Erik åka och träna på lunchen när Tyra sover och Vidar är på dagis, då flyttar kontoret hem en sväng också.

Återkommer med mer info om träningsutmaningen. I helgen eller nästa vecka troligtvis. Det är något som flera av er har efterfrågat. Trevlig träning så länge. /Caroline

Secured By miniOrange