min runda powerwalkdagens andra rundaTvå powerwalks idag, den första vid lunch, 4 km följt av det första styrketräningspasset på ett halvår ungefär. Jag kunde inte träna så mycket alls under min andra graviditet, kunde knappt gå på grund av att magen drog ihop sig så fort jag ens promenerade i vanligt tempo.

Tränade träningsprogrammet Poworkout Slanka Ben i min träningsapp Trim & Tone fast gjorde övningarna halvvägs, alltså med 45 graders vinkel i knäna istället för 90 grader.

Modifierade och körde vanliga benböj istället för den bredare varianten, bäckenet var inte riktigt redo för dem ännu. Tränade försiktigt så här första styrkepasset efter graviditeten, men det kändes i benmusklerna ändå. Tränade nivå 6.

Körde också träingsprogrammet Stark Rygg, nivå 6 – orkade bara halva programmet, phu! Jag har aldrig varit så här otränad!

Men jag kämpar på och samlar promenadsteg, varje steg jag går kommer ta mig närmare mitt vanliga starka, slanka jag. Ikväll gick vi på powerwalk 2, 6 km. Barnvagnen och barnen var så klart med som sällskap och extra tyngd :o) /Caroline

Secured By miniOrange