Trodde jag lyckats stå emot alla förkylningsbaciller! Men så var det visst inte. Har haft temat “märkliga & störiga ljud”
på kontoret ett par dagar nu. Igår tangerades nån typ av dagsrekord i
att nysa och idag har jag suttit och snörvlat högt. Ja, givitvis har
jag varit på damrummet och snytit mig otal gånger, men det hjälper ju
inte..

Vill till gymmet och träna! Men det går ju inte när man är förkyld. Istället ska jag åka hem och städa garderoben och jobba med ett projekt som hittills varit hemligt, men jag har bestämt mig för att berätta om det och skriva om processen här på GymGlam.

Ursäkta om jag verkar negativ, få
saker får mig nedstämd men förkylningar är definitvt en av dem!
Projektet är däremot jätteroligt att jobba med så jag känner mig redan
på bättre humör!!

Secured By miniOrange