Dansa & Gympa med PiratsessanNu går det att beställa mitt nya koncept med barndans och barngympa i dvd-format. Den första dvdn är Dansa & Gympa med Piratsessan på Slottet.

Häng med till Piratsessans mammas slott och dansa i den fina salen – fast hemma i ditt vardagsrum. Dansgympa för hemmabruk alltså, en enkel och rolig aktivitet inomhus.

Se filmen med några sekunder på vardera av de 10 låtarna som är med på dvdn och beställ till jag-är-snabb-pris hos Piratsessan.se.

Hoppas ni kommer att gilla dansgympa med Piratsessan. Vidar och Tyra kör för fullt här hemma, de ser ju å andra sidan att det är morsan.

Vidar sa helt apropå ”så du har ett slott mamma” när vi höll på att leka med annat. Jag har uppenbarligen satt griller i huvudet på mina barn, vilket jag kan förstå. Det är ju inte varje dag jag går runt här hemma i gigantisk tyllkjol till exempel.

I kväll innan Vidar skulle sova ville han prompt säga god natt till Piratsessan också (Tyra hack i häl som vanligt).

Så på med dvdn. ”Dansa björnen.” ”Sedan sova.” Säger Vidar. Tyra hänger på. Sedan säger Tyra ”färil” (fjäril alltså). Det är hennes favorit. Vidar gillar egentligen polisbilen bäst där man kör bil och tutar och springer runt och jagar tjuvar. Så vi körde fjärilen också. Sedan sa de ”godnatt Piratsessan” :o) /Caroline

Secured By miniOrange