FÖRETAGANDE. Numera går jag sällan på pressträffar, bloggevents med mera. Jag lägger all tid över på att designa och tillverka träningsmattor, skriva texter, redigera bilder, jobba på nästa träningsdvd och på ett annat, ännu så länge hemligt projekt som jag hoppas ni kommer gilla.

Jag är intresserad av företagande eftersom jag själv har ett företag. GymGlam, som ni vet. Idag var det en pressträff som jag kände att jag inte ville missa. Footsteps Show 2010. Ett gäng driftiga kvinnor och mammor med varsitt företag delade med sig av erfarenheter och presenterade sina företag.

Alla var från olika branscher men hade en gemensam nämnare, ekologiskt arbete och tänkande. Det var intressant att höra om det nätverk de bildat för att dra nytta av varandra.

Jag kommer att presentera några av de produkter som jag imponerades av här på GymGlam. Faktiskt har alla någonting med barn att göra. Så, till er som önskar mera barnrelaterade inslag här på GymGlam, gör er redo. /Caroline
PS: Näringsminister Maud Olofsson var på plats också.

Secured By miniOrange