graviditet och träningskläderInstruerade styrketräning för mammorna i dag på World Class Vasastan, de är så grymt motiverade, helt otroligt! Tänk om alla som tränade vore så fokuserade, vilka grymma resultat alla skulle få.

Jag kommer i all framtid att tala/tjata om dessa supermammor på pass och föreläsningar om motivation med mera.

Dessa mammor är målmedvetenhet personifierade. Inget trams som ”innan jag fick barn då bla bla bla” – nä, här är det ”nu jävlar ska jag komma i form” eller ”i sommar ska jag vara i bättre form än innan graviditeten” och så vidare.

Jag fick en fråga om träningskläder för gravida, jag kör i vanliga långa linnen och baggiga träningsbyxor.

Titt som tätt dyker det upp träningsbyxor med hög midja, de är perfekta att träna i som gravid, upp 1-2 storlekar så att de sitter skönt runt magen, träningskläder i allmänhet är ju ofta stretchiga också.

Vissa plagg, som till exempel mina löpartajts är omöjliga att komma i nu, i vart fall för min del, så de är förpassade till längst bak i träningsgarderoben. /Caroline

Secured By miniOrange