Grapefruktflorida grapefruktTvå nya vanor införs från och med nu. Hemma ska det stekas i kokosfett, av typen som finns på hälsokostbutiker och ätas grapefrukt.

Den senare är godare än jag fått för mig och innehåller en mängd C-vitaminer. Det faktum att de även har en anti-rynk-effekt avgjorde saken, haha..

Frida, som driver Under Construction talade om kost på ett mycket inspirerande vis, samtidigt som vi fick smaka grapefrukt i olika former.

I övrigt ligger hennes kostfilosofi i linje med min egen, men vissa saker som jag brukar göra och rekommendera andra har jag visst tillfälligt glömt bort. Det är roligt när saker aktualiseras.

Ägg till exempel, de är ju jättebra att ha med till träningen och äta i omklädningsrummet. Det fanns en tid när jag alltid packade ned tre ägg i träningsväskan och som intogs i direkt efter avslutat träningspass.

Ni vet ju att det är bra att något litet och snabbt med protein och kanske lite kolisar i så snabbt som möjligt efter träningen, sånt ger ju synbara resultat i kombination med smart träning och bra träningsprogram.

Morgonens pressfrukost anordnades av Florida Grapefrukt och ägde rum på mysiga Story Hotel i Stockholm.

På plats var också bland andra träningsbloggare och bloggare. Fotografen och bloggaren Jane (till vänster på bilden), Ulrika med bloggen Träningseffekt (till höger på bilden), Milla och Lofsan som bloggar mycket om barn och träning för att komma i form efter graviditet, med två täta graviditeter och en mycket platt mage så vet hon. De dansande donnorna Åsa och Lollo var också där. /Caroline

Secured By miniOrange