Arvid i overallErik bygger trapp på en av altanerna, sågar ned träd och fixar sandlåda. Vi var skeptiska till sandlåda på gården förut då Vidar inte är en sandlådekille. När vi går till en lekpark så är det klättring som gäller, när jag tar med vattenflaskor och roliga sandlådeleksaker så lekar han i sandlådan max 5 minuter. Men nu har det visat sig att Tyra tycker det är väldigt roligt med sandlåda, hon kan sitta hur länge som helst och göra sandkakor med mera.

När Erik fixar sticker Vidar, Tyra, Arvid och jag på äventyr. Det finns många roliga lekparker och skogar här i närheten som tur är. Vi brukar göra utflykter med tåget, Roslagsbanan, men den är avstängd i flera månader för att det ska byggas dubbelspår. Det är ju bra på sikt, men lite trist just nu eftersom det varken är spännande eller smidigt att åka på utflykter med ersättningsbussarna.

Arvid shoppade en väldigt söt overall med djur på nyligen, på Åhléns. Den är tunn och bra, perfekt mot solen varma dagar och med ett lager under när det är lite kallare. /Caroline

Secured By miniOrange