Saxat ut Fitness Magazine augustiI nya numret av Fitness Magazine finns att läsa om Jillian Michaels och hur hon tränar. “Hårt, snabbt och explosivt.” Jag håller med henne om att det är typen av träning att satsa på. Hon avslöjar att hon inte gillar att träna men älskar känslan efteråt. Rättare sagt “hatar” hon träning.

Jag kan förstå hur hon tänker men tror att det är ett uttalande för att väcka uppståndelse snarare än att det faktiskt är så. Personligen tror jag det är svårt att bli så vältränad som hon är och inte alls gilla själva träningen. Man kanske inte behöver älska träning för att bli vältränad, men att hata det?

Om det nu verkligen är som hon säger så beundrar jag henne för hennes karaktär att snöra på sig skorna och beta av varje träningspass trots allt. Hon är cool.

I övrigt bjuder tidningen ihop med Jari Ketola på ett heltäckande träningsprogram för att träna till sig en atletisk kropp. Jari kan sin sak och övningarna är toppen. Fotade i snygg miljö också.

9 boktips också, roligt att träningsböcker uppmärksammas, det finns en hel drös av dem och det är svårt att hålla reda på alla. Åsa Fornander och några till tipsar för att lyckas med en träningskarriär utomlands.

Som vanligt innehåller Fitness Magazine en rad inspirerande och nyttiga recept, denna gång med temat rawfood.

Speedträningprogrammet är med redskapet gummiband denna gång och övningarna effektiva. Träningsgummiband är ett toppenredskap. Tips: Övningar med gummiband. /Caroline

Secured By miniOrange