Fitnesstdningenmassor med inspiration till träningnya fitnesstidningenHar du koll på vad makronutrienter är för något? Då är quizet i nya Fitness Magazine något för dig.

När jag först såg tidningen med det färglada och fina omslaget blev jag en aning förvånad att på samma tidning läsa att artisten Markoolios succeträningsprogram skulle finnas däri.

Han är kanske inte en person jag direkt förknippar med träning. Men, av bilderna i tidningen att döma är han nu i betydligt bättre form än förr och det var intressant att läsa om hans formresa. 10-veckorsprogrammet var toppenbra också.

Tanja Djelevic har jag inte läst så mycket om innan, kul att svenskar med internationell karriär uppmärksammas, tycker jag.

Annat att läsa i nya numret är en rad förslag för att komma ur formsvackan och därmed igång med träningen igen. Om vikten av att välja rätt hotell för resan, det finns några med gym på rummet. Om Les Mills och chans att vinna en resa till Nya Zeeland. Goda frukostförslag bjuds det på också. /Caroline

Secured By miniOrange