tjuvtitt i senaste numret av Fitness Magazinenyaste Fitnesshälsosamma receptsmygtitt i senaste numretNu finns decembernumret av Fitness Magazine ute i butik. Läs om hur Christina Aguilera tränade bort graviditetskilona, om hur det går att få fastare lår, om enkla brödbak, om träningstrender i New York.

På nyhetssidorna presenteras ett snyggt halsband för cykelfantasten, nyaste träningsdvdn, en yogabok och träningsapp med extra allt.

Flera bra träningsprogram finns som vanligt med i tidningen. Missa inte sista delen av serien ”lunchpasset” som har varit med i elva nummer – korta, effektiva träningsprogram och en personlig favorit.

Anna Anka tycker mycket om mycket, denna gång i Fitness Magazine. Jag tycker hon är cool som vågar och håller faktiskt med henne om en del. Som till exempel det här med att man som mamma (och pappa) får se till att hålla sig i ett skick som gör att man kan hänga med i klätterställningarna, det är ju bland annat därför jag engagerar mig i mammaträning, det går att förändra saker och ting. /Caroline

Secured By miniOrange