snygga barnkläder på HMJag gillar HM:s barnkläder, jag gillar att de har många plagg som är producerade av ekologiskt bomullstyg. Jag köper underkläder till alla barn där just av den anledningen.

Sedan har de även annat finfint som inte är ekologiskt tyg men roliga plagg, som tyllkjolar och klänningar med kattmönster med mera.

Vidar (och hans kompisar) klär sig helst i mönstrade tröjor med Hulken, Blixten med flera och jag har köpt de flesta av hans tröjor på just HM. Det är den butik som jag tycker verkligen har koll på vad som är inne även hos små barn.

Jag tycker det är viktigt att ”hänga med” på vad som är populärt beroende på barnens ålder och umgnge, och försöker köpa i vart fall något plagg som är ”inne”.

Även om det tog några år för mig att komma på att jag tycker så här, och jag inte alltid är så snabb :o)

Vi har exempelvis varit på flera barnkalas med temat Frost och varken sett filmen eller köpt kläder. Nu har vi dock både filmen och Tyra har ett par Frost-leggings, som hon helst har på sig varje dag.

Jag gillar egentligen kläder som håller i längden och som kan återanvändas av flera barn, men tycker inte att man enbart måste satsa på sånt bara för det. Som barn tror jag att kläderna är en viktig del för gemenskapen och för att känna att man är ”en i gänget”. Sedan behöver man ju så klart inte shoppa loss helt bananas och köpa allt som finns.

Jag väntade för länge med att köpa den typen av tröjor som Vidars kompisar hade bara för att jag själv tyckte att det var plastiga tryck och för att jag själv inte är något större fan av Hulken, exempelvis.

Han bad mig köpa den sortens tröjor säkert 10 gånger och rabblade upp kompisar som hade sånna tröjor. Plötsligt en dag gick det upp för mig att han så klart hade rätt. Självklart så ska ju han också få ha sånna kläder, oavsett vad jag tycker, och så gick vi och shoppade. /Caroline

Secured By miniOrange