Havrefras Erik och VidarHela familjens nya favoritfrukost är just nu Havre Fras från Quaker med lingonsylt och mjölk. Hälsosamma flingor med fibrer och långsamma kolhydrater, precis som jag gillar det.

Ett paket kom med posten i samband med träningsutmaningen, tack för peppning. De ville att vi skulle testa och så klart så vill de gärna att jag skriver om flingorna i min träningsblogg.

Jag tackar sällan ja till att testa produkter från stora företag, eftersom jag tycker att du skulle kunna betala för sig och betala ett gäng bloggare som agerar testpanel för att testa produkterna ordentligt och proffsigt. Idag räknar de med att man lägger någon timme i utbyte på ett paket flingor. Reklam i bloggar är idag populärt och inget fel i sig, bara det är professionellt skött från alla parter.

Hur som helst, jag skriver om Havrefras för att det är ett mycket bra val av flingor att äta till frukost. Jag har själv ätit dem i perioder förr och nu hade jag glömt bort att de finns.

Ni brukar vilja ha tips på frukostar och Havrefras är ett bra val. Andra bra val är gröt på havregryn, dinkel eller råg med bär och mjölk, ägg i olika former, de ekologiska har överlägset bäst näringsvärde, knäcke med ost och grönsaker, paprika exempelvis. /Caroline

Secured By miniOrange