Anna och jag har möteTisdagen går inte exakt enligt planerna. Min snart 3 månader gamla (nya) dator går sönder, bara så där hux flux. Det resulterar i en eftermiddag på Täby Centrum och att datorn måste lämnas in. Panik. Hela min verksamhet är beroende av en dator, inte vilken som helst utan en som klarar av att jobba med många och stora projekt samtidigt.

Hur som helst, de på Apple Store i Täby Centrum är väldigt serviceinriktade så jag tror och hoppas att det ändå kommer gå snabbt. Okej, jag kan hålla med om att detta är gnäll över ett lyxproblem. Men det blir inte mycket gjort just nu.

Tisdagen var dock en bra dag flera på andra vis. Jag hade två möten gällande det hemliga projektet som Anna och jag jobbar med just nu. Det går alltså framåt, efter det första mötet åkte jag hem till Anna och vi kom på en massa bra grejer. Tycker vi själva, vi får väl se vad ni tycker senare.

Anna kör också eget företag numera, många av er känner troligen henne från träningsbloggen Trend o Träning eller kanske tränar med henne som PT på gymmet Rosa Skrot eller via PT-online. Nu planerar vi alltså en grej ihop, vi får se om vi lyckas genomföra detta. Det vore verkligen roligt. /Caroline

Secured By miniOrange