Vidar blåser ljusenTyra och jagVidar hade ett litet men kul kalas för familjen, bland flyttkartongerna. Vi hade egentligen tänkt bjuda in alla hans kompisar men det får bli en annan gång. Vidar hade jätteroligt på kalaset och det är ju det viktigaste.

Jag lyckades krascha tårtan (fullt fokus på att få sockerkakan mitt på fatet så jag drämde in allt i köksskåpet som råkade vara i vägen när jag skulle få den från formen till tallriken) så det fick bli glass med ljus istället.

Egentligen bättre för Vidar som varken gillar grädde eller jordgubbar men är tokig i glass.

Tyra var prinsessa med rosa tyllkjol, det finns så mycket söta kläder till tjejer! Det är inte samma utbud på killkläder tyckar jag.

Letar efter coola skjortor och jeans till Vidar, tips mottages tacksamt. Gillar I dig denim, men det måste ju finnas fler märken, eller? /Caroline

Secured By miniOrange