träningsappen 17 minuter mageNu tar jag helg, en epidemi magsjuka och datorstrul gör att jag har hunnit ungefär det jag hade tänkt göra på måndagen, på hela veckan. Inte mycket att sura över, nya tag nästa vecka.

Veckans mest glädjande mejl:

Hej,
Jag har två små barn och jag har under graviditeterna gått upp 35 kg med ena och 20 kg med andra. Men jag fick din träningsfilm med en tidning för många år sen och jag har tack vare den 17 minuters mage och rygg gått ner från 90 kg till 54 efter sista och så vältränad har jag aldrig varit och jag har aldrig mått så bra. J

ag har så klart kombinerat den med konditionsträning och för en tid sen köpte jag hela skivan med Hela kroppen, mage och rygg och ben.

Ville bara säga att  jag är verkligen tacksam för dina träningsvideor och nu har jag precis fått veta att jag är gravid igen och nu ska jag försöka hålla ned vikten med hjälp av dina tips på Mammaiform.se. Tack och kram.

Tack och kram själv! Sånt här blir man ju väldigt glad av. Träningsvideon 17 minuter Mage & Rygg finns numera som träningsapp, sök efter ”17 minuter” i App Store på din iPhone eller iPad så hittar du den. /Caroline

Secured By miniOrange