Björnrike 2012Björnrike 2012Björnrike 2012Året och januari kickades igång med en vecka i Björnrike. Vidar tycker att skidåkning är superkul, oklart om det är själva skidåkandet eller liften som är roligast.

Björnrike 2012Han hämtar själv pjäxorna och säger ”åka skidor”. Lyckas ibland få på dem också. Sedan hämtar han hjälmen – han har full koll.

Björnrike 2012Farmor introducerade afterski med varm choklad en dag, och dagen efter styrde Vidar själv kosan mot värmestugan för favorit i repris – vissa saker går lite extra snabbt att lära.

Björnrike 2012Tyra testade pulkan hon satt inte så bra även fast hon är hela 7 månader – hon har annat fokus än att träna på att sitta, typ äta leksaker och öva på att krypa. Hon gjorde förresten sina första krypframsteg i fjällstugan – en glad men vinglig Tyra tog sig upp på alla fyra.

Björnrike 2012Mest var Tyra i vagnen, Bugaboo Donkey Duo funkar finfint i fjällen kan jag meddela – rullar förhållandevis lätt i snövallarna.

Björnrike 2012Vidar stod för snöskottningen. Det snöande en del den veckan och Vidar passade på att leka så mycket som möjligt i snön med snökoja och sådant. Lite annat än vad han är van vid i Stockholm.

Björnrike 2012 Erik och jag fick några timmar på tu man hand i backen, tack vare världens bästa Farmor. Vi maxade skidåkningen och glömde fota actionbilder, men här är utsikten från stugan en morgon – sämre kan man ha det. På det stora hela var det en toppenvecka, med toppenhärligt sällskap. /Caroline

Secured By miniOrange