mammaiform tjuvtittMammaiform.se är (snart) en träningssajt för mammor med övningar och träningsprogram som du kan träna hemma tillsammans med din bebis.

Ungefär så här kommer layouten att se ut, sajten kommer gå i rosa och grönt. Sandra jobbar vidare med funktioner och design och så vidare.

Jag försöker skapa en fin logotype, eftersom jag inte är en mästare på sånt brukar det ta lite tid. Jag blir liksom aldrig nöjd.

Färgerna är klara (det kommer inte vara de som nu är på bilden). Men jag gillar typsnittet på bokstäverna just nu och de små stjärnorna, men helheten har jag svårt att få till – med färgerna på ett snyggt vis, vill att loggan ska vara färgglad på denna sajt.

Jag önskar jag var lite bättre på sånt här… Om något photoshop-ess därute inte har något att göra och skulle tycka det vara roligt att hjälpa till i utbyte mot min eviga tacksamhet, här gärna av dig så får du de aktuella färgerna.

Jobbar på att göra klart artiklarna och övningarna också, och det blir en övningsbank, så klart.

Vad tycker ni? Än så länge? /Caroline

Secured By miniOrange