utsikten från toppen av Lions Headden utsiktenjag kan inte sluta att beunra denna utsiktuppe på toppen på Lions Headhelt slututsikten igenwow kolla in utsiktendär nere är hotelletspringer hem till hotellet
På onsdagskvällen joggade vi upp till toppen på berget Lions Head här i Kapstaden, Sydafrika. En sträcka på exakt 8,02 km från hotellet. Uppför!

Om man bortser från en liten pytteliten raksträcka på cirka 5 meter så var det hela tiden mer eller mindre motlut. Oftast mer. Bergtoppen är belägen 669 meter ovanför havet, hotellet kanske 20 meter.

Efter ungefär halva sträckan ångrade jag på full allvar att jag hade gett mig in på detta knasiga träningsäventyr. En uppförsbacke på 8,02 km var obeskrivligt och extremt utmanade! Men väl uppe på den där j*v*a bergstoppen var det en underbar känsla! I did it! Yippi!

De fina vyerna från Lions Head. Det var helt klart värt joggingturen! Någonstans därnere i stan är Long Street och hotellet Daddy Long Legs, och där startade löparturen.

Ned var inte så enkelt som man kan tro, lika långt, och brant fast nedför. Jag lovar att aldrig göra om detta. /Caroline

Secured By miniOrange