Simning och ridning för barnen och sedan en lekpark på eftermiddagen, det är en väldigt vanlig lördag för min del. Idag blev det en tur till lekplatsen vid Kottvägen i Åkersberga, den har roliga kullar att cykla på, nät att klättra i och rolig rutschkana.

Jag vet inte hur många gånger vi cyklade hit i somras, den ligger cirka 3 km bort, perfekt cykelutflykt (barnen cyklade, jag småjoggade med Arvid i vagnen). Idag tog vi dock bilen och slängde in cyklarna i bagageluckan.

Själv är jag numera fordonsfanatiker som Arvid och satsade på grävmaskinen. Minstingen Arvid tycker för övrigt att TV:n här hemma är hans och att det enda som ska visas är Stora Maskiner och Johans fordon, två väldigt bra programserier på SvT Play och jag har lärt mig massor om just fordon. /Caroline

Secured By miniOrange