VidarVidar sparkar fotbollVidar sparkar fotbollenVidar, Tyra och jag har spenderat helgen i storstan, i lekparker och på Riksidrottsmuseum där de för ett tag sedan hade en grymt rolig hinderbana med redskapsgymnastik för barn.

Den var visst borta nu tyvärr, men det var inga problem för Vidar + kompis att roa sig där i alla fall.

Vidar är grymt duktig på fotbollsplanen och jag vet inte var han fått det ifrån – jag har absolut inget bollsinne även om jag den senaste tiden spelat fotboll varje dag. Idag på planen var det en kille runt 8-10 år som stod och sparkade bollen i luften flera gånger ni vet.

Vidar tittade imponerat på och testade sedan. Det gick inte så bra, så han gav bollen till mig istället och sa ”mammas tur”.

Du har höga tankar om din mamma du tänkte jag, bollen studsade en gång på varje fot samtidigt som jag höll på att ramla baklänges. Tror jag får öva lite på det där. Hittills har det gått bra med tåfjuttar men nu har alltså förväntningarna stigit.

Ingen träning för min del fredag eller lördag förutom de vanliga promenaderna, träningsvärken börjar dock ge med sig tack och lov.

Jag instruerar crosstraining på ett företag på måndagar och ikväll ska jag träna igenom mitt nya upplägg. /Caroline

Secured By miniOrange