Semester en hel vecka till! Snacka om lyxigt! Hittills har detta varit den absolut bästa semestern någonsin. Yippi!!!

Inte lika roligt är att jag idag vaknade med halsonta,
mitt i sommarn??? Jag förstår inte hur förkylningsbaciller tänker.
Ingen morgonträning här idag alltså. Men förhoppningsvis är det inga
baciller som tänker stanna länge. De är inte välkomna. Ingen stannar
väl särskilt länge på platser där man inte känner sig välkommen eller
hur?

Vad ska då hittas på denna semestervecka? Jo. Rätt gissat. Segla med Snygge Seglarn. Igen. Segling är min nya favvosyssla. Och Snygge Seglarn är mitt favvosällskap. Lyckligtvis har han inte tröttnat på att ha mig som ruffhäxa ombord så vi ska kasta loss Cheerio igen och åka dit vinden tar oss. Tjohoooo!

Jag såg precis att några har bloggat om artikelnAftonbladet. Creativedirector.se skriver väldigt snälla saker. “Det finns guldkorn på Aftonbladet…” Petra skriver också fina ord. Kolla förrästen in hennes grymt bra bloggar Petras Egokick & inredningsbloggen SommarhemSvD. TACK snälla ni!

Secured By miniOrange