kaffeMåndag och en ny vecka, det är härligt med många nya laddade PT-online-kunder, och dito med PT live. Håller precis på med veckans träningsprogram, alltid skönt att ha dem klara så det bara är att köra.

I veckan blir det fortsatt jobb bakom kulisserna, det är en del uppdateringar som behöver göras med min träningssajt för att det ska bli bättre för er användare. Tyvärr inga saker som syns, så det känns lite motigt att lägga så många timmar på detta, men så är det ju ibland.

Det är ju roligare att lägga tiden på att publicera fler övningar i övningsbanken, och det ska jag också göra denna vecka. Det syns ju.

I helgen har vi varit på James Bond-fest med alla föräldrarna på Vidars dagis. Det är 21 barn (som alla fick vara hemma i lördags) och alla familjer var representerade utom två. Uppslutningen säger mycket. Stämningen är på topp, föräldrarna emellan på detta dagis. Känns otroligt roligt. Bara en sån sak som att ha föräldrafest två gånger om året, en bonus som vi inte kände till när vi valde att söka oss till just denna förskola. Dessutom är föreståndaren superengagerad och alla i personalen underbara.

Vidar trivs med sina nya kompisar. Så himla skönt. Jag har ju som ni vet svårt för förskolor med stora barngrupper, så som verkligheten tyvärr ser ut på de flesta förskolor idag tyvärr. Men inte här alltså tack och lov.

Nu blir det en kopp eftermiddagskaffe och lite mer jobb, jag ska bita i det sura äpplet och göra lite mer av det där jobbet som inte syns men gör saker bättre. Heja mig. /Caroline

Secured By miniOrange