Tyra och Arvid gungarVi snabbade på som tusan innan vi skulle iväg till Funky Kids, Arvid skulle få hänga med idag också eftersom Erik och Vidar skulle till Täby Centrum och shoppa. Ute på trappen upptäcker Erik att klockan är en timme tidigare än vi tror att den är.

Helt otroligt att vi alla kunde missa tidsomställningen, Vidar vaknade nämligen klockan 04:00 och var hur pigg som helst, han väckte Arvid och Tyra och de var ju inte sena att hänga på. Jag trodde att klockan var runt 06-tiden eller 07-tiden och steg upp.

Sedan kom Erik upp och jag fick sovmorgon, snäll som han är. Vidar var alltså uppe vid 03-tiden om man tänker vintertid.. Det händer inte ofta tack o lov, det var nog första gången.

Konstig dag och jag kände mig bakis trots att jag inte varit bakis sedan jag var singel och levde studentliv typ, eller okej, när jag jobbade på Nike.

Hur som helst, när vi stod här utanför huset och upptäckte att det plötsligt fanns en hel extra timme att spendera så gick vi till lekparken och gungade.

Så klart. Vi är i någon lekpark flera gånger i veckan och jag har upptäckt att lekparkerna i trakterna runt Åkersberga inte är lika välbesökta som lekparkerna inne i stan.

Jag promenerar oftast överallt och powerwalkar och springer och jag ser sällan att barn leker i sina trädgårdar. Det finns massor med barn i Åkersberga eftersom det är runt 30 000 invånare här och jag undrar – var är alla barn? /Caroline

Secured By miniOrange