barngympa björnenErik: Vad har du gjort på jobbet idag då?

Jag: En massa saker, kollat på en naturfilm om björnar och gjort nya träningsprogram till mina PT-online-kunder.

Erik: Kollade du på en björnfilm? Ja, det låter som att du har fullt upp där på kontoret.

Jag: Ja, visste du att björnar är så kallade hälgångare? De sätter i hela foten i marken samtidigt.

Erik: Som du då, höhö… (Jag klampar och låter visst väldigt mycket när jag går, utan att jag tänker på det, och fastän jag tänker på det så är det visst ingen skillnad. Erik menar att jag är naturligt klumpig och att det är omöjligt att göra något åt.)

Jag: De går passgång också, de rör samma sidas ben framåt samtidigt men sätter först i bakre och sedan främre.. Det är faktiskt inte så enkelt, testa så får du se.

Jag visar.

Erik testar inte men tittar på mig en smula märkligt.

Så här i efterhand förstår jag varför. Den dagen var jag helt insnöad, jag höll på att göra rörelser till björn-låten på till mitt koncept med barngympa och barndans för hemmabruk och hade studerat björnar samt övat på att lufsa som en björn i allt för många timmar.

Jag: Jag ska visa björn-koreografin senare.

Erik verkade inte direkt överrumplad men han har snällt tittat på olika barnsliga rörelser till de olika låtarna varje kväll en tid nu. Kommit med feedback och även hjälpt till och hittat på en del rörelser. Jag är väldans tacksam för att han är ett sånt bra stöd.

Jag jobbar på med allt inför lanseringen, återkommer med mer om det när det närmar sig. På bilden ser ni i alla fall Piratsessan göra rörelsen ”lufsa som en björn” :o)
/Caroline

Secured By miniOrange