ArvidArvid har ingen aning om hur underhållande och rolig han är att vara med på dagarna. Eller så har han det. Barn förstår ju mer än man tror. Nu är han 10 månader och går för fullt. Han gick redan några dagar innan han fyllde 9 månader, en eftermiddag spatserade han så pass många steg att vi hann fånga det på film också.

Sedan gick han längs möblerna igen i några veckor och nu för några dagar sedan släppte han taget och går hellre än kryper för att förflytta sig.

Det känns lite konstigt att ha en bebis som kan gå. Ingen av mina andra barn kunde gå så tidigt. Det är intressant att se hur olika det kan vara, de andra var ganska exakt 1 år samt 1 år och nästan 3 månader.

Arvid är hittills en lugn och eftertänksam kille, inte våghalsig som storebrorsan som för övrigt lärde sig klättra innan han kunde gå. Jag hade hjärtat i halsgropen konstant, Vidar var besatt av klättring och jag brukade komma hem till folk, kasta av mig eventuella ytterkläder och skor för att hinna med honom innan han hade klättrat upp på något för högt ställe. Klättring står fortfarande högt uppe på Vidars priolista men nu har han bättre koll eftersom han är äldre.

Jag hoppas jag har fått min beskärda del av att jaga klätterapor och hoppas på att Arvid kommer fortsätta i samma stil… /Caroline

Secured By miniOrange