Emma PT-onlineEmma gör plankanTidningen MåBra skriver om personlig träning på nätet i det nummer som finns i butik nu. I artikeln intervjuas Emma, som tränar PT-online med mig och som berättar om hennes upplevelser. De intervjuar även mig om hur det är att träna personer via nätet.

Emma är en fantastiskt inspirerande person, hon har lyckats med en viktresa – helt på egen hand. När det var dags för de där sista kilona kontaktade hon mig. Vi har gjort träningsprogram och kommunicerat online dagligen i perioder.

Hon är en av de mest motiverade personerna jag någonsin tränat och jag är helt säker på att hon kommer att nå sina mål även nästa etapp. Jag håller på att göra nya träningsprogram till henne nu i skrivande stund.

Fast oavsett hur bra och roliga träningsprogram man har tillgång till så är det ändå upp till var och en att verkligen genomföra träningen, repetition för repetition, powerwalka steg efter steg. Vecka ut och vecka in och vecka ut…

Det absolut viktigaste för att få resultat och nå sina träningsmål är att skapa kontinuitet.  Att se till att träningen blir av vecka efter vecka.

Vissa veckor kanske det känns som att det inte händer någonting, men det gör det! Varje vecka spelar en avgörande roll på vägen mot mållinjen – för det resultat som visar sig på sikt, kanske 10 veckor senare.

Att behålla motivationen är en av de största utmaningarna för många som tränar, oavsett om man har en personlig tränare eller inte. Att man tycker att det tar för lång tid innan resultaten visar sig är den främsta orsaken till varför många tappar motivationen efter några veckor. Ofta precis innan resultaten dyker upp och då är man ju tillbaka på ruta ett igen. Vanligt fenomen.

Emma. Hon kämpar och kämpar. Upp tidigt på morgonen och iväg de dagar hon bestämt sig för det. Nästan alla i alla fall, jag skulle säga 99 av 100. Hon genomför sina planerade träningar. På ett eller annat vis. Om något träningspass inte blir av som tänkt – ja då deppar hon inte ihop för den sakens skull – hon planerar om.

Hon har ett flexibelt tänkande, hittar lösningar och ser nya möjligheter. Hon har en plan A, en plan B och om det behövs så fixar hon en plan C. Hon hittar sätt att motivera sig även när det kanske känns motigt.

Emma tänker långsiktigt, ser framåt och vet att varje träningspass och varje kostbeslut gör skillnad. Hon är verkligen inspirerande. Läs hela artikeln i tidningen MåBra nr 3 – ute nu. /Caroline

Emma PT-online

Secured By miniOrange