elbilar på tekniskaVi var inte de enda personerna på Tekniska museet idag kan jag meddela. Det är jullov och inte bra väder. Min strategi är annars att göra den här typen av saker när andra inte gör dem. Det är bra med årskort, både Erik och jag har årskort och det gjorde att vi slapp den väldigt långa kön bara för att komma in.

Hur som helst, vi var alltså på Tekniska museet idag och där finns nu en tillfällig utställning med elbilar. Gissa om de var populära hos Vidar, Tyra och Erik? Just där el-bilarna var så var det inte alls mycket folk, man var nämligen tvungen att köpa biljetter i entrén och alla orkar inte gå hela vägen tillbaka för att göra det.

El-bilarna kom från Hågelbyparken, ett ställe som jag aldrig hört talas om förut. Jag antar att de anordnar utställningen ihop med Tekniska Museet i marknadsföringssyfte. Ett lyckat sådant, vi ska nämligen åka dit någon gång nu när vi vet att stället existerar. Verkar jättekul.

Vad jag och Arvid gjorde? Jo, vi varvade amning och blöjbyten i 3 timmar. Jag som hade tänkt innan att Tekniska museet är ett sånt där jättebra ställe som jag skulle kunna åka till själv med alla barnen. Det går ju bra att ha med vagnen och det finns mycket att göra och så.

Tur att det inte var idag jag var där själv med 3 barn. Arvid får nog ta och börja sova lite mer och längre sammanhängande perioder först och börja äta lite mindre ofta. Han är ett amningsfreak.

Vilket är jättebra eftersom han växer och blir en stor och stark kille, jag tycker inte alls att det är jobbigt, det är bara att anpassa sig under denna mycket begränsade och korta bebisperiod. Dock ska jag i vart fall inte göra den här typen av aktivitet själv med 3 barn ännu på ett tag kom jag fram till idag. /Caroline

Vidar kör bilenErik och Tyra

Secured By miniOrange